On menjar

Itàlia, el país per exel·lència de la pasta i la pizza. Roma, la seva capital, segueix en la mateixa línia. Els plats típics són la bruschetta (pa, oli i all), el panini, els bucatini all'amatriciana, els espagueti a la carbonara, la lasaña, el tortellini, el pecorino i la mortadela entre d'altres.

La ciutat influenciada per l'essència i la gastronomia mediterrània, avança poc a poc dins l'escena gestronòmica d'alt nivell. Si vols sorprendre a la teva parella amb un plat meravellós a un saló amb vistes immillorables et recomanem els següents restaurants de luxe.

Restaurant Mirabelle
Restaurant Mirabelle
Hotel Splendide Royal, Via di Porta Pinciana, 14, Roma
Les terrasses amb grans vidres permeten disfrutar d'unes magnífiques vistes a la Ciutat Eterna. Decorat amb un estil elegant de llums suaus, flors fresques i porcellanes juntament amb l'exquisitesa del menjar, provoquen una experiència infalible pels sentits.


Restaurant Camponeschi
Piazza Farnese, 50, Roma
Aquest petit restaurant ofereix un ambient refinat cuidat al més diminut detall. La cuina, el punt fort, es composa d'una gran varietat de peix, carn i especialitats regionals. Tambñe destaca la seva bodega, amb una gran selecció de vins italians i francesos.


Restaurant Antica Pesa
Via Garibaldi, 18, Roma 
Prova la cuina típica romana al cor del barri del Trastevere. Amb excel·lents productes del mar, estupendes pastes i postres delicats, és ideal per aquells que busquen un valor segur amb gust italià amb la finura de la nouvelle cuisine.


De totes formes, també hi ha alternatives per aquells que vulguin sopar a gust i amb intimitat però amb uns preus més econòmics. 
El Trastevere ple de trattories es converteix en una zona molt recomenable per menjar bé i a bon preu. Igual que la zona universitaria de San Lorenzo.

Un dels plats que es poden degustar a les trattories

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada